Contact

Ben je benieuwd of KidzEigen iets voor jullie kan betekenen of wil je je kind of gezin aanmelden? Neem dan gerust contact op.

Tijdens het eerste telefonische contact bespreken we kort de situatie en maken we een eerste inschatting van de benodigde hulp.

Contactgegevens
Email: info@kidz-eigen.nl
Telefoon: 06-23299351

Openingstijden
KidzEigen is bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 9.00u - 17.00u.

Wachttijden
Wachttijd startgesprek: ongeveer 8 a 10 weken
Deze wachttijd geldt vanaf het moment dat KidzEigen het ingevulde aanmeldformulier, inclusief samenwerkingsovereenkomst en (in geval van een verwijzing) de verwijzing van de huisarts of gemeente heeft ontvangen. Deze wachttijd blijft echter een indicatie en de daadwerkelijke duur kan anders uitpakken. Hier zijn dus geen rechten aan te ontlenen.
Wachttijd behandeling: aansluitend aan het startgesprek kan de behandeling starten

Neem gerust contact op voor de meest actuele mogelijkheden.

Locaties           

Kinderfysiotherapiepraktijk Fit en Vaardig (locatie Daanen-Derksen)
Heijenoordseweg 1
6813 GG Arnhem
Ingang 2, wachtruimte 2

Gezondheidscentrum Kern Duiven
Burg. van Dorth tot Medlerstraat 3
6921 AS Duiven

  info@kidz-eigen.nl

06-23299351
Openingstijden: ma, di en do (9.00- 17.00 uur)

Vergoedingen 2022

KidzEigen heeft een contract met de volgende gemeenten om Jeugd- en Opvoedhulp (Behandeling B) te mogen bieden: Arnhem, Doesburg, Duiven, Lingewaard, , Renkum, Wageningen, Westervoort en Zevenaar.© 2022 KidzEigen

Nieuws

  • Wachttijden: op dit moment is er een wachttijd van ongeveer 8 tot 10 weken. Deze wachttijd geldt vanaf het moment dat KidzEigen het ingevulde aanmeldformulier, inclusief samenwerkingsovereenkomst en (in geval van een verwijzing) de verwijzing van de huisarts of gemeente heeft ontvangen. Deze wachttijd blijft echter een indicatie en de daadwerkelijke duur kan anders uitpakken. Hier zijn dus geen rechten aan te ontlenen.