KidzEigen

Je wilt als ouder het allerbeste voor je kind. Maar wat als je niet meer wat dat is? Of als je het plezier in het opvoeden verliest? Je merkt dat het niet loopt zoals jij je had voorgesteld. Je kunt onzeker worden van alle verschillende adviezen die je hoort en leest. Of je maakt je zorgen om je kind, over het gedrag of de ontwikkeling. Je merkt dat je in een bepaalde spiraal bent gekomen en weet niet hoe je eruit kunt komen. Wat kun en mag je verwachten van je kind en wat kun je zelf doen om je kind te begeleiden in het opgroeien?

Vraagstukken waar we als ouder eigenlijk allemaal wel eens mee te maken hebben. Maar waar soms de inzet van een professional voor nodig is. Dan ben je bij KidzEigen op de juiste plek. Vanuit mijn expertise en ervaring denk ik graag mee om te ontdekken waar het vastloopt in de ontwikkeling of opvoeding en welke behandeling nodig is om dit te keren. We zoeken samen naar oplossingen die bruikbaar zijn in jullie dagelijkse leven en passen bij jullie eigen unieke situatie.

Locaties           

Kinderfysiotherapiepraktijk Fit en Vaardig (locatie Daanen-Derksen)
Heijenoordseweg 1
6813 GG Arnhem
Ingang 2, wachtruimte 2

Gezondheidscentrum Kern Duiven
Burg. van Dorth tot Medlerstraat 3
6921 AS Duiven

  info@kidz-eigen.nl

06-23299351
Openingstijden: ma, di en do (9.00- 17.00 uur)

Vergoedingen 2022

KidzEigen heeft een contract met de volgende gemeenten om Jeugd- en Opvoedhulp (Behandeling B) te mogen bieden: Arnhem, Doesburg, Duiven, Lingewaard, , Renkum, Wageningen, Westervoort en Zevenaar.© 2022 KidzEigen

Nieuws

  • Wachttijden: op dit moment is er een wachttijd van ongeveer 4 tot 8 weken. Deze wachttijd geldt vanaf het moment dat KidzEigen het ingevulde aanmeldformulier, inclusief samenwerkingsovereenkomst en (in geval van een verwijzing) de verwijzing van de huisarts of gemeente heeft ontvangen. Deze wachttijd blijft echter een indicatie en de daadwerkelijke duur kan anders uitpakken. Hier zijn dus geen rechten aan te ontlenen.