Voor professionals

KidzEigen denkt graag mee met professionals over onderwerpen als opvoeding, ouderschap en ouder-kind interacties. Ik heb ervaring met het bieden van diverse vormen van trainingen en workshops aan professionals in de jeug(gezonheids)zorg. Al jaren bied ik intervisie aan voorzorgverpleegkundigen van de Jeugdgezondheidszorg van de gemeente Utrecht.

Als professional op school, kinderopvang of Jeugdgezondheidszorg kun je KidzEigen inzetten voor individuele consultatie en voor deskundigheidsbevordering voor een groep professionals. Afhankelijk van de scholingsbehoefte ontwikkelt KidzEigen deskundigheidsbevordering op maat. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Locaties           

Kinderfysiotherapiepraktijk Fit en Vaardig (locatie Daanen-Derksen)
Heijenoordseweg 1
6813 GG Arnhem
Ingang 2, wachtruimte 2

Gezondheidscentrum Kern Duiven
Burg. van Dorth tot Medlerstraat 3
6921 AS Duiven

  info@kidz-eigen.nl

06-23299351
Openingstijden: ma, di en do (9.00- 17.00 uur)

Vergoedingen 2022

KidzEigen heeft een contract met de volgende gemeenten om Jeugd- en Opvoedhulp (Behandeling B) te mogen bieden: Arnhem, Doesburg, Duiven, Lingewaard, , Renkum, Wageningen, Westervoort en Zevenaar.© 2022 KidzEigen

Nieuws

  • Wachttijden: op dit moment is er een wachttijd van ongeveer 4 tot 8 weken. Deze wachttijd geldt vanaf het moment dat KidzEigen het ingevulde aanmeldformulier, inclusief samenwerkingsovereenkomst en (in geval van een verwijzing) de verwijzing van de huisarts of gemeente heeft ontvangen. Deze wachttijd blijft echter een indicatie en de daadwerkelijke duur kan anders uitpakken. Hier zijn dus geen rechten aan te ontlenen.